Karotenoidien, erityisesti b-karoteenin cis- ja trans-isomeerien analytiikasta - Vorne, Virpi (fi, 1996)
Tutkielmassa käsitellään karotenoidien ominaisuuksia ja määritysmenetelmiä sekä selvitetään b-karoteenin cis- ja trans-isomeerien analyysimenetelmät elintarvikkeista
Pro-gradu -työ: Jyväskylän Yliopisto, 1996 [49 p., 194 v.]
Keywords: Re; isomeerit; karotenoidit; karoteenit; analyysimenetelmät; nestekromatografia; HPLC