Sikatalous jatkaa sopeutumista - Alaviuhkola, Timo (fi, 1998)
Euroopan unioniin liittyminen ei merkinnyt sikatalouden loppua Suomessa, kuten monet ennustivat. Tuotanto on päinvastoin kasvanut 180 miljoonaan kiloon vuodessa.
Keywords: Ko; kannattavuus; tulevaisuus; sikatalous