Metsänomistajan ohjailema päätöstuki tilakohtaisessa metsäsuunnittelussa - Hujala, Teppo (Metsäntutkimuslaitos, 2009)
Seloste väitöskirjasta: Hujala, T. 2009. Owner-driven decision support in holding-specific forest planning. Dissertationes Forestales 85.
Väitöskirjaseloste
Keywords: asiakaspalvelu; metsäpalvelut; metsätalouden suunnittelu; oppiminen; viestintä; yksityismetsänomistajat