Nuorten männiköiden kehitys - taimikonhoito ja ensiharvennus - Huuskonen, Saija (Metsäntutkimuslaitos, 2008)
Seloste väitöskirjasta: Huuskonen, S. 2008. Nuorten männiköiden kehitys – taimikonhoito ja ensiharvennus. Dissertationes Forestales 62.
Väitöskirjaseloste