Suorakylvön kannattavuuteen vaikuttaa moni asia - Lätti, Markku (Maaseudun tulevaisuus, 2008)
Suorakylvöllä on niin puolustajansa kuin vastustajansakin. Menetelmällä onnistuminen ja sen kannattavuus riippuvat kuitenkin aina maatilojen erilaisista lähtökohdista.
Keywords: Ta; Ma; suorakylvö; kevennetty maanmuokkaus; kannattavuus; viljelymenetelmät; muokkaus; maan muokkaus; maatilat; kustannukset; kylvökoneet; maatalouskoneet; kasvinsuojelu; sato; kylvö; työaika