Ryhtyisinkö maatiaiskanan säilyttäjäksi? - Tuunainen, Petra (Luonnonvarakeskus, 2025)
Maatiaiskanan säilytysohjelman tavoitteena on turvata alkuperäisen maatiaiskanan säilyminen ja ylläpitää rodun perinnöllistä monimuotoisuutta. Säilytysohjelmassa säilyttäjät ylläpitävät 10 erillistä maatiaiskanakantaa.
Keywords: maatiaislajikkeet; kanat