Monilähteisen inventoinnin tehostaminen tietolähteitä painottamalla - Tuominen, Sakari; Poso, Simo (Metsäntutkimuslaitos, 2001)
Seloste artikkelista: Tuominen, S. & Poso, S. 2001. Improving multi-source forest inventory by weighting auxiliary data sources. Silva Fennica 35(2): 203–214.
Tutkimusseloste