Koiranheinät ja englanninraiheinät ennallaan - Virkajärvi, Perttu; Niskanen, Markku (Maaseudun Tulevaisuus, 2003)
Koiranheinän ja englanninraiheinä soveltuvat kolmelle eteläisimmälle viljelyvyöhykkeelle. Näiden lajien jälkikasvukyky on parempi kuin muilla heinäkasvilajeilla. Molempien kasvilajien lajikevalikoima on niukka eikä uusia lajikkeita ole tarjolla.
Keywords: Ka; Ta; lajikekokeet; koetoiminta; nurmiheinät; koiranheinä; englanninraiheinä; sato; lajikkeet; ominaisuudet; vertailu; viljelyvarmuus; talvenkestävyys; kasvinsuojelu