Miten puhua kestävyydestä tietoisesti ja täsmällisesti? - Soini, Katriina; Salo, Matti; Vehmasto, Elina (Luonnonvarakeskus, 2023)
Kestävyys yhteiskunnallisena käsitteenä tuo päättäjät, tieteentekijät ja kansalaiset yhteen keskustelemaan siitä, millaisen tulevaisuuden haluamme, ja miten sitä kohti edetään. Kestävyys käsitteenä on kuitenkin moniulotteinen ja arvosidonnainen. Siksi tarvitaan tiedostavaa ja täsmällistä kestävyyspuhetta.
Keywords: kestävyys; kestävyystiede