Emolehmätutkimusta tarvitaan - Manninen, Merja (Maaseudun Tulevaisuus, 2003)
Kaavailut MTT:n emolehmätutkimuksen alasajosta Tohmajärvellä tuntuvat käsittämättömiltä. Emolehmätuotanto on nimittäin lähes ainoa kotieläintuotannon muoto, jonka toivotaan kasvavan voimakkaasti. Emolehmätutkimus edesauttaa osaltaan sitä, että näemme tulevaisuudessa kaupan lihatiskillä tuontilihan sijaan "parasta kotimaista pihvilihaa".
Keywords: Ko; lihakarja; emolehmät; tutkimus; kotieläintuotanto; naudanlihantuotanto; Tohmajärvi; MTT