Hukkakauran torjunnassa ei saa nuukailla - Junnila, Sanni; Poikulainen, Jari; Kangas, Arjo (Maaseudun Tulevaisuus, 2006)
Hukkakaura lisääntyy pelloillamme pääosin torjunnan laiminlyömisen vuoksi. Markkinoilla olevat hukkakauran torjunta-aineet ovat tehokkaita, mutta niiden käytössä ei saa tinkiä. Epäedullisissa ruiskutusolosuhteissa ja suorakylvetyillä tai kevytmuokatuilla viljalohkoilla tulee käyttää suurinta suositeltua torjunta-aineannosta.
Keywords: Ta; hukkakaura; kaura; rikkakasvit; torjunta; torjunta-aineet; kasvinsuojelu; suorakylvö; viljakasvit