Tarjouskilpailuista sorvataan työkalua maatalouden ympäristönsuojeluun - Iho, Antti; Lankoski, Jussi; Lehtimäki, Jonne; Ollikainen, Markku; Puustinen, Markku (Maaseudun tulevaisuus, 2010)
Viljelijät ovat tottuneet kilpailuttamaan tavarantoimittajia, mutta suostuvatko he mukaan kilpailutettaviksi? kysyi Maaseudun Tulevaisuus 9.8.2010 pohjustaessaan Nurmijärven tarjouskilpailukokeilua.
Keywords: Ys; Ma; fosfori; ympäristöongelmat; pellot; kipsi; tarjouskilpailu