Konfliktikulttuurit – metsiin liittyvien ympäristökiistojen kansainvälinen vertailu - Hellström, Eeva (Metsäntutkimuslaitos, 2001)
Seloste julkaisusta: Hellström, E. 2001. Confl ict cultures – Qualitative Comparative Analysis of environmental confl icts in forestry. Silva Fennica Monographs 2. 109 s. ISBN 951-40-1777-3
Tutkimusseloste