Kirjolohen kasvatuksen ympäristövaikutukset pienentyneet - Silvenius, Frans (Maaseudun tulevaisuus, 2012)
Kirjolohen tuotantoketjun rehevöittävä vaikutus on pienentynyt noin 26 prosenttia suhteessa kalojen tuotantomäärään vuosina 2002-2009. Suomessa kasvatetun kirjolohen ympäristövaikutuksia verrataan tutkimuksessa myös luonnonkaloihin.
Keywords: Ys; kirjolohi; ympäristövaikutukset; kalankasvatus; rehut