Rämeiden ojituksen ja ennallistamisen vaikutukset elinympäristön rakenteeseen, kasvillisuuteen ja muurahaisiin - Punttila, Pekka; Autio, Olli; Kotiaho, Janne S.; Kotze, D. Johan; Loukola, Olli J.; Noreika, Norbertas; Vuori, Anna; Vepsäläinen, Kari (Luonnonvarakeskus, 2016)
Seloste artikkelista: Punttila, P., Autio, O., Kotiaho, J.S., Kotze, D.J., Loukola, O.J., Noreika, N., Vuori, A., Vepsäläinen, K. (2016). The effects of drainage and restoration of pine mires on habitat structure, vegetation and ants. Silva Fennica 50(2), article id 1462. http://dx.doi.org/10.14214/sf.1462
Tutkimusseloste