Broilerintuotannon ympäristövaikutukset on selvitetty - Katajajuuri, Juha-Matti (Maaseudun tulevaisuus, 2007)
Broilerintuotannossa suurin rasitus ympäristölle aiheutuu broilerien kasvatuksesta ja rehujen viljelystä. Ympäristövaikutusten hallinta on huomattavasti vaikeampaa alkutuotannossa kuin tuotantoketjun teollisissa prosesseissa.
Keywords: Ys; Ko; ympäristö; broilerit; siipikarja; tuotanto; ympäristövaikutukset; rehut; ravinteet