Salaattipöytään löytyy valinnanvaraa - Aaltonen, Marja (Maaseudun tulevaisuus, 2007)
Suomessa viljeltiin 25-30 vuotta sitten avomaalla lähes yksinomaan pehmeälehtistä keräsalaattia. Nyt tarjolla on todella lukuisa joukko eri salaattivaihtoehtoja niin kuluttajalle kuin tuottajallekin.
Keywords: Pu; Ka; salaatit; vihannekset; ruukkusalaatti; keräsalaatti; kiinankaali; tammenlehtisalaatti; bataviasalaatti; roomansalaatti; kulutus; viljely