Kevätviljojen lako ja rikkakasvit kuriin - Junnila, Sanni (Maaseudun Tulevaisuus, 2004)
Tulevana kasvukautena kevätviljoille voi ruiskuttaa Moddus M -kasvunsäädettä tankkiseoksena pienannosherbisidin tai MCPA-valmisteen kanssa. Tätä pensomisvaiheen lopulla tehtävää ruiskutusta voidaan täydentää lippulehtivaiheessa, jolloin lakoontumista estetään tehokkaimmin. Varhainen tankkiseoskäsittely on viljakasvustolle turvallinen.
Keywords: Ta; kasvinsuojelu; rikkakasvit; kevätviljat; vehnä; ohra; kaura; korsi; kasvunsääteet; korrenvahvistus; herbisidit; kasvinsuojeluaineet