Sienten kiehtovaa biologiaa yleistajuisesti – ja suomen kielellä - Velmala, Sannakaisa (Metsäntutkimuslaitos, 2014)
Kirja: Sari Timonen & Jari Valkonen (toim.). 2013. Sienten biologia. Gaudeamus. 448 s
Kirja-arvostelu
Keywords: kirja-arvostelut; sienet; sienten biologia; tietokirja