Tukiratkaisu tärkeä emolehmätiloille - Heikkilä, Anna-Maija; Pihamaa, Pekka (Maaseudun Tulevaisuus, 2003)
CAP-välitarkistus alentaa eläinmääriin perustuvaa maataloustuotannon tukea. Näin pyritään vähentämään tuotannon ja tukien välistä kytkentää. EU-jäsenmaiden on siirryttävä uuteen tukimuotoon vuoden 2005 tai viimeistään vuoden 2007 alussa.
Keywords: Ma; lihakarja; emolehmät; kotieläintuotanto; naudanlihantuotanto; Euroopan union; rahoitus; kannattavuus