Turkiseläinten ruokavalio kohdalleen - Koskinen, Nita; Valaja, Jarmo; Pölönen, Ilpo (Hämeen Maaseutukeskus, 2004)
Kettua on karvoihin katsominen, koska rehu ja ruokintateknologia aiheuttavat jopa puolet valmiin turkisnahan tuotantokustannuksista. Turkiseläinten ruokintaa tutkitaan MTT:n turkistutkimusaseman ja turkistuottajien yhteistyönä. Tavoitteena on vähentää rehun tuotantokustannuksia ja ympäristökuormitusta.
Keywords: Ko; turkiseläimet; ruokinta; sinikettu