Männyn kasvullista lisäystä kartoitettu Metlan, Skogforskin ja Silavan yhteishankkeessa - Aronen, Tuija (Metsäntutkimuslaitos, 2011)
Selostus artikkelista: Högberg, Karl-Anders, Hajek, Jörgen, Gailis, Arnis, Stenvall, Niina, Zarina, Inga, Teivonen, Satu & Aronen, Tuija. 2011. Practical testing of Scots pine cutting propagation – a joint Metla-Skogforsk-Silava project. Metlan työraportteja / Working Papers of the Finnish Forest Research Institute 198. 20 s.
Julkaisusatoa
Keywords: kasvullinen lisäys; männyn jalostus