Satovahinkojärjestelmä muutoksessa - Myyrä, Sami (Maaseudun tulevaisuus, 2012)
Perinteinen satovahinkojärjestelmä voi poistua CAP-uudistuksen myötä vuoden 2013 lopussa. Uudistus ei olisi kuitenkaan huono, sillä satovahinkojärjestelmä ei ole antanut korkean satotason tiloille suojaa satovaihtelun varalle.
Keywords: Ma; maataloustuotanto; satovahingot; tuotannonmenetykset; tukipolitiikka