Puuston kuolleisuus ja lahopuun dynamiikka vanhoissa boreaalisissa metsissä - Aakala, Tuomas (Metsäntutkimuslaitos, 2010)
Tutkimusseloste väitöskirjasta: Aakala, T. 2010. Tree mortality and deadwood dynamics in late-successional boreal forests. Dissertationes Forestales 100. 41 s. + liitt
Väitöskirjaseloste