Metsätaimitarhojen jätehuolto - Poteri, Marja (Metsäntutkimuslaitos, 1999)
Veijalainen et al. 1999. Metsätaimitarhojen jätehuolto – Ohjeita jätehuoltojärjestelyjen kehittämiseksi. Metsäntutkimuslaitoksen tiedonantoja 738. 59 s. ISBN 951-40-1687-4.
Uusia kirjoja