Puunhankintaorganisaatiolle soveltuvat ryhmätyövälineet ja ryhmän päätöstukijärjestelmät - Palander, Teijo; Toivonen, Mari; Laukkanen, Sanna (Metsäntutkimuslaitos, 2002)
Seloste artikkelista: Palander, T., Toivonen, M. & Laukkanen, S. 2002. GroupWare and group decision support systems for wood procurement organisation. Silva Fennica 36(2): 585–600.
Tutkimusseloste