Klikkaa rehutaulukoihin - Kaustell, Kaisa (Maaseudun Tulevaisuus, 2002)
Rehutaulukot ja ruokintasuositukset -kirjan sisältö siirrettiin vuonna 2001 sähköiseen muotoon internetiin. Siellä tämä mittava tietopaketti on laajan käyttäjäkunnan selattavissa ilmaiseksi. Nettiversio on otettu hyvin vastaan ja käyttäjäpalaute on ollut positiivista.
Keywords: Ko; Ma; rehutaulukot; ruokinta; suositukset; ravintoarvo; julkaisut; internet