ePeruna - siemenperunan sähköinen tuoteseloste - Remes, Timo; Virtanen, Elina (Maaseudun tulevaisuus, 2008)
Sertifioidun siemenperunan tuotannosta, varastoinnista ja kauppakunnostuksesta kertyy paljon yksityiskohtaista tietoa. Tämä tieto on koottu internetiin ePeruna-palveluun, josta se on edelleen asiakkaiden hyödynnettävissä. ePeruna löytyy osoitteesta www.kantaperuna.com.
Keywords: Ka; jäljitettävyys; tuoteseloste; tuoteturvallisuus; peruna; siemenperuna; perunantuotanto; palvelut; tietokannat; tutkimus; laatu; internet; potato; seed potato; traceability; product description; product safety; quality; internet