Uusi menetelmä omenarupi-itiöiden lennon arviointiin - Ylämäki, Arto; Laurinen, Eeva (Kasvinsuojeluseura, 1997)
Maatalouden tutkimuskeskuksen tutkimusten mukaan omenaruven itiölento alkaa keskimäärin kun tehoisaa lämpösummaa on kertynyt 55 C ja päättyy kun lämpösumma on 550 C. Näiden tietojen avulla voidaan määrittää tarhakohtainen tarkennetun ruventorjunta-ajan aloittaminen ja lopettaminen.
Keywords: Pu; omena; omenapuut; omenarupi; itiöt