Vertaileva aikatutkimus kahdesta kannonnostolaitteesta päätehakkuukuusikossa - Kärhä, Kalle (Metsäntutkimuslaitos, 2012)
Seloste artikkelista: Kärhä, K. 2012. Comparison of two stump-lifting heads in final felling Norway spruce stand. Silva Fennica 46(4): 625–640.
Tutkimusseloste