Kesän säilörehut syöttöön - Sairanen, Auvo (Terramedia Oy, 2021)
Syksyn saapuessa ajatukset täytyy kääntää sisäruokintakauteen. Suunnittelu vaatii katsauksen kesän aikana tehdyn säilörehun määrään ja laatuun. Riittääkö rehumäärä ja minkälainen väkirehutäydennys tarvitaan?
Lehtiartikkeli (rinnakkaistallennusluvan asianumero: 956/12 05 01 02/2021)
Keywords: maidontuotanto (kotieläintuotanto); rehunsäilöntä; nurmirehut