Palkokasvit saavat luomuviljan kasvamaan - Kiljala, Janne; Isolahti, Mika (Maaseudun Tulevaisuus, 2003)
Palkokasvien ja luomuviljan kasvattaminen seoksena lisäsi kokoviljasäilörehuksi korjattavan sadon määrää. Rehuherne Sunna ja rehuvirna Ebena vaikuttivat ohran satoon eniten. Sen sijaan myöhäinen rehuherne Perttu ja Ebena tuottivat kauran ja vehnän kanssa enemmän satoa kuin Sunna. Ebena-rehuvirna kasvatti myös typpisatoa.
Keywords: Ka; luonnonmukainen maataloustuotanto; viljat; palkokasvit; herne; virnat; kokoviljasäilörehu; ohra; vehnä; kaura; typpi; lannoitus; biologinen typensidonta; seosviljely; seokset; sato; sulavuus