Metsänomistajien päätöstuki vapaaehtoisissa monimuotoisuuden suojeluhankkeissa - Kurttila, Mikko; Leskinen, Pekka; Pykäläinen, Jouni; Ruuskanen, Tiina (Metsäntutkimuslaitos, 2008)
Seloste artikkelista: Kurttila, M., Leskinen, P., Pykäläinen, J. & Ruuskanen, T. 2008. Forest owners’ decision support in voluntary biodiversity-protection projects. Silva Fennica 42(4): 643–658.
Tutkimusseloste
Keywords: biodiversiteetti; metsänomistajat; päätöstuki; vapaaehtoinen suojelu