Kauraa sioille kuorittuna - Alaviuhkola, Timo (Suomen kotieläinjalostusosuuskunta, 2000)
Kauran käyttöön sikojen rehuna liittyy omat ongelmansa. Kuorittuna kaura on kuitenkin erinomainen rehu pikkuporsaille ja imettäville emakoille. Kauran kuoriminen tekee siitä väkevää rehua, jolloin esimrkiksi rehuun ei tarvitse sekoittaa valkuaisrehuja niin paljon kuin käytettäessä kuorimatonta kauraa.
Keywords: Ko; sika; rehut; kaura