Luontaisilla taimilla ja täydennysviljelyllä tärkeä osuus pellonmetsityksen onnistumisessa - Poteri, Marja (Metsäntutkimuslaitos, 2000)
Selostus artikkelista: Hytönen, J. 1999. Pellonmetsityksen onnistuminen Keski-Pohjanmaalla. Metsätieteen aikakauskirja 4/1999:697-710.
Julkaisusatoa