Mätästys ja laikutus ojitusaluemetsien uudistamisessa: männyn viljelyn onnistumiseen vaikuttavat tekijät - Pearson, Meeri; Saarinen, Markku; Minkkinen, Kari; Silvan, Niko; Laine, Jukka (Metsäntutkimuslaitos, 2012)
Seloste artikkelista: Pearson, M., Saarinen, M., Minkkinen, K., Silvan, N. & Laine, J. 2011. Mounding and scalping prior to reforestation of hydrologically sensitive deep-peated sites: factors behind Scots pine regeneration success. Silva Fennica 45(4): 647–667.
Tutkimusseloste