Laserkeilainperustainen puulajiluokitus – puu- ja metsikkötekijöiden, opetusaineiston koon, laserintensiteetin normalisoinnin sekä keilainmallin vaikutus - Korpela, Ilkka; Ørka, Hans Ole; Maltamo, Matti; Tokola, Timo; Hyyppä, Juha (Metsäntutkimuslaitos, 2010)
Seloste artikkelista: Korpela, I., Ørka H.O., Maltamo, M., Tokola, T. & Hyyppä, J. 2010. Tree species classification using airborne LiDAR – effects of stand and tree parameters, downsizing of training set, intensity normalization, and sensor type. Silva Fennica 44(2): 319–339.
Tutkimusseloste