Juurikäävän biologisen torjunnan vaikutukset lahopuun sienilajiston monimuotoisuuteen - Vainio, Eeva J. (Metsäntutkimuslaitos, 2008)
Seloste väitöskirjasta: Vainio, E.J. 2008. Ecological impacts of Phlebiopsis gigantea biocontrol treatment against Heterobasidion spp. as revealed by fungal community profiling and population analyses. Dissertationes Forestales 63.
Väitöskirjaseloste