Hessiska flugan (Mayetiola destructor say) ett nytt, farligt skadedjur på våra sädesslag - Hukkinen, Y. (Agrikultur-ekonomiska försöksanstalten i Finland, 1923)
F
Keywords: Ta; kasvinsuojelu; tuhoeläimet; hyönteiset; torjunta; hessiläiskärpänen; Mayetiola destructor