Kuukausiratkaisu kertoo karjan ruokinnan ja hoidon tasosta - Nousiainen, Jouni I (Maataloustuottajain Palvelu, 2000)
Esitellään karjan kuukausiratkaisujen käyttötapoja esimerkkitilan avulla

The use of herd solution in dairy herd management is being presented with one farm as an example
Nimekkeen selvennys: Herd solution indicates dairy herd management.
Keywords: Ko; Pohjois-Savo; lehmät; lypsykarja; rehut; ruokinta