Hyvä maatalouskone on käytettävä ja turvallinen - Nurkka, Piia (Maaseudun Tulevaisuus, 2006)
Jokainen viljelijä tietää, että peltotöiden tekeminen vaatii keskittymistä ja hallittua useiden samanaikaisten toimintojen suorittamista. Hyvä suoriutuminen edellyttää, että koneita on vaivaton hallita ja käyttää. Työn tekeminen on nykyiselläänkin vaativaa, joten suunnittelijoiden on oltava tarkkana, jotta koneisiin kehitettävän uuden teknologian käytöstä selvittäisiin ilman uusia ongelmia ja lisäkuormitusta.
Keywords: Ma; maatalouskoneet; käyttö; käyttökelpoisuus; testaus; tekniikka