Metsäpuiden sienitautitutkimus esittelyssä - Hantula, Jarkko (Metsäntutkimuslaitos, 2009)
Kirja: Kasanen, R. 2009. Metsäpuiden sienitaudit. Metsäkustannus. 221 s. ISBN 978-952-5694-43-7.
Kirja-arvostelu