Mustikka- ja puolukkasatojen mallintaminen Suomessa - Turtiainen, Marjut (Luonnonvarakeskus, 2015)
Seloste väitöskirjasta: Turtiainen, M. 2015. Modelling bilberry and cowberry yields in Finland: different approaches to develop models for forest planning calculations. Dissertationes Forestales 185. 56 sivua + 5 osajulkaisua.
Väitöskirjaseloste