Kohti tehokkaampaa metsäpuiden jälkeläistestausta - Poteri, Marja (Metsäntutkimuslaitos, 2002)
Selostus opinnäytteestä: Haapanen, Matti. 2002. Evaluation of options for use in efficient genetic field testing of Pinus sylvestris (L.). Metsäntutkimuslaitoksen tiedonantoja 826. Väitöskirja.
Julkaisusatoa