Sadot ja tuet takaavat nurmikasvien siementuotannon - Peltonen, Sari (Maaseudun tulevaisuus, 2008)
Nurmikasvien siemenviljely onnistuu hyvin eri puolilla Suomea. Se toisi myös kaivattua vaihtelua yksipuoliseen viljanviljelyyn. Tukiepäselvyydet ja satojen vaihtelut aiheuttavat kuitenkin epävarmuutta ja vähentävät kiinnostusta tuotannon lisäämiseen.
Keywords: Ka; nurmet; nurmikasvit; siemen; tuotanto; siementuotanto; kannattavuus; rehuvilja; savi; kivennäismaalajit; timotei; nurminata; kasvinsuojelu; rikkakasvit; juolavehnä; sato; viljat