Tuomikirvoja luvassa vähän kasvukaudelle 2008 - Markkula, Irmeli (Maaseudun tulevaisuus, 2008)
Tuomikirvakanta on tänä vuonna enimmäkseen vähäinen koko maassa. Suurin esiintymä on Hauhon Eteläisissä. Pohjanmaalla Lohtajalla ja Isossakyrössä tuhoriski on myös olemassa. Tammelan Venesillalla talvimunien määrä oli kohtalainen.
Keywords: Ta; Suomi; kasvinsuojelu; tuhoeläimet; hyönteiset; tuomikirva; ennusteet