Parsakaali tekee edelleen kauppansa - Aaltonen, Marja (Maaseudun Tulevaisuus, 2006)
Parsakaalin kulutus ja viljely lisääntyivät tuntuvasti 1990-luvulla. Monena kesänä tarjonta on jo ylittänyt kulutuksen. Parsakaalia myydään kesällä myös irtotavarana ja talvella tarjolla on valmiiksi kelmutettua tai pussitettua tuontibrokkolia. Yhä useammin vihannestiskiltä löytyy yksittäin pakattuja parsakaaleja, joita myydään kappalehinnoiteltuna.
Keywords: Pu; kaalit; parsakaali; pakkaukset; pakkausmateriaalit; vihannekset; myynti; suoramyynti; kauppa; kuluttajat; tuonti; kypsennys; lajikkeet; viljelytekniikka