Kuusen kantojen kosteus päätehakkuualoilla ja tienvarsivarastoissa - Laurila, Jussi; Lauhanen, Risto (Metsäntutkimuslaitos, 2010)
Seloste artikkelista: Laurila, J. & Lauhanen, R. 2010. Moisture content of Norway spruce stump wood at clear cutting areas and roadside storage sites. Silva Fennica 44(3): 427–434.
Tutkimusseloste