Herneellä kestävää tuotantoa - Laurila, Ilkka P (Maaseudun Tulevaisuus, 2005)
Eurooppalainen maatalous on riippuvainen paitsi kasvintuotantoa vauhdittavista lannoitteista myös kotieläintuotantoa vauhdittavista valkuaisrehuista. Molempiin tuotantopanoksiin kannattaa turvautua, sillä niiden avulla saatava tuotannonlisä kattaa helposti niihin uhratut eurot.
Keywords: Ka; palkokasvit; herne; valkuaisaineet; ruokinta; rehut; kotimaiset rehut; typensidonta; tuotanto; omavaraisuus; kestävä kehitys