Kuusen uudistuminen erirakenteisessa metsässä – tapaustutkimus Etelä-Suomesta - Saksa, Timo (Metsäntutkimuslaitos, 2004)
Seloste artikkelista: Saksa, T. 2004. Regeneration process from seed crop to saplings – a case study in uneven-aged Norway spruce-dominated stands in southern Finland. Silva Fennica 38(4): 371–381.
Tutkimusseloste
Keywords: erirakenteinen metsä; kuusen uudistuminen